0
Sprøde asier med dild

Sprøde asier med dild

Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
1 min.
Asier

Start med at skrælle asierne. Halvér dem og fjern kernehuset. 

Skær asierne ud i ca. 1/2 cm tykke skiver og drys dem let med salt. Lad dem ligge 10-12 timer på køl.

Herefter dupper du skiverne tørre med et klæde.

Kog en lage af eddike, sukker, krydderiblandingen og skrællede, skivede skalotteløg. Fordel asieskiver og frisk dild i rene, skoldede sylteglas og overhæld med den kogende lage.

Lad glassene køle ned ved stuetemperatur før du sætter dem på køl. Skal gerne stå en uges tid inden brug.

Bonusinfo

Asiekrydderi indeholder følgende:

1 del hvide peberkorn

1 del lang peber

1 del dildfrø

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?