0
Sprødstegt svinekød med ris, nye ærter, grønkål og persille

Sprødstegt svinekød med ris, nye ærter, grønkål og persille

Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
ris
1 min.
Ris

Sæt risen over at koge efter anvisning på pakken.

forårsløggrønkålærter i bælgbredbladet persille
3 min.
Grønt

Bælg ærterne.

Skyl grønkålen, fjern de groveste stilke, og snit kålen groft med en kniv.

Pluk persillen ud i blade, og snit stilkene fint med en kniv.

Skyl forårsløg, og snit dem tyndt - gerne lidt på skrå.

bredbladet persillecitronbiryani krydderiforårsløggrønkålærter i bælghakket grisekød
15 min.
Kød

Sæt en stor pande over ved høj varme, og tilsæt lidt olie.

Smuldr kødet ud i små bidder, og kom dem på panden. Pas på med at røre for meget. Lad kødet ligge og tage godt med farve og blive sprødt, inden du rører. Steg i 4-5 min., til kødet er gennemstegt.

Tilsæt krydderblandingen, og smag til med salt. Tag kødet af panden, og tilsæt lidt ny olie.

Steg grønkålen ved mellem varme i 2-3 min., til den er faldet en smule sammen. Tilsæt så ærter, persille og forårsløg, og lad dem blot tage lidt varme, inden du vender kødet i panden igen til grøntsagerne. Smag til, og krydr med godt med fintrevet citronskræl.

30 min.
Anretning

Anret risene i bunden af en dyb tallerken med stegt kød og grønt ovenpå.

Velbekomme!

 

Bonusinfo

Biryani krydderimix: 50% Madras karry, 15% grønne kardemommefrø, 15% gurkemeje, 10% kanel, 5% laurbærblade.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?