0
Stegt fasanbryst med bagte løg/rosenkål i yoghurt og krydrede sødekartofler

Stegt fasanbryst med bagte løg/rosenkål i yoghurt og krydrede sødekartofler

Hovedingrediens:
Vildt
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
søde kartoflerAlbondigas krydderisalt
1 min.
Kartoflerne

Forvarm ovnen til 220 °C varmluft. Skrub kartoflerne grundigt, eller skræl dem. Skær kartoflerne i grove tern, og krydr med krydderiblandingen, salt og 1 spsk. olie pr. person. Læg dem på en bageplade dækket med bagepapir, og bag dem i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden overflade og er bløde hele vejen igennem.

løgrosenkålolivenolie, ekstra jomfrucitron
10 min.
Salaten

Pil løget, og kom det i ovnen sammen med kartoflerne. Tag det ud af ovnen efter ca. 10 min., når det er helt mørt.

Skyl rosenkålene, halvér dem, og vend dem i lidt olie. Læg dem med skæresiden nedad på en bageplade dækket med bagepapir. Bages i ca. 5 min., indtil kålene har fået godt med farve på stegesiden.

Flæk løgene i 4, og adskil lagene. Vend dem i yoghurten sammen med rosenkålene, og smag til med salt, peber og citronsaft.

fasanbryster
25 min.
Kødet

Varm en pande op ved høj varme. Steg kødet i 1 spsk. olie pr. person i ca. 1 min. på hver side, indtil det får godt med farve, og kun lige bliver gennemstegt. Krydres med salt og peber.

30 min.
Anretning

Servér kødet med kartoflerne og salaten.

Bonusinfo

Albondigas krydderi indeholder:

40% sød paprika, 25% hvidløgspulver, 10% sort peber, 10% røget paprika, 10% muskatnød, 4,5% gurkemeje, 0,5% safran

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?