0
pandestegt ising med fyldig aspargessalat og peberrodscreme

pandestegt ising med fyldig aspargessalat og peberrodscreme

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
perlebyg
0 min.
Perlebyg

Sæt perlebyggen over at koge i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Bring gryden i kog, og kog i ca. 10 min. 

grønne aspargesdild
1 min.
Grøntsager

I en anden lille gryde sættes vand over med vand og et godt skud salt.

Knæk imens bunden af de grønne asparges, og skyl dem.

Skær aspargesene i stykker på ca. 2 cm.

Skyl og rens dilden, og hak den groft.

citronolivenolie, ekstra jomfrusort pebersaltgrønne aspargesdild
3 min.
Dressing

Gør en dressing klar i en salatskål med lige dele citronsaft og god olivenolie. Smag til, og rør dressingen sammen med lidt salt, peber og den hakkede dild. Gem citronskrællen og lidt af saften til peberrodscremen.

Blancher aspargesene i kogevandet i 30-60 sek, til de skifter farve. Tag så gryden af varmen, hæld vandet fra, og kom aspargesene i skålen med dressing. 

peberrodcitroncreme fraiche 18%saltsort pebersukker
7 min.
Peberrodscreme

Kom creme fraiche i en skål. Skræl peberroden og riv, hvad der svarer til ca. 1/2 spsk. fintrevet peberrod i. Men start hellere med for lidt, og smag til bagefter.

Riv også citronskræl i, og vend med lidt salt, peber og sukker. Smag til med mere peberrod, citronsaft, salt, peber eller sukker efter behag.

isingfiletMelsaltsort peber
10 min.
Pandestegt ising

Tag isingfileterne ud, og krydr dem med salt og peber. Vend dem i mel.

Varm en stor pande op ved middehøj varme. Tilsæt en sjat olie og en klat smør, og lad det bruse op. Steg fiskefileterne i 1-2 min. på hver side, til de er gyldne på overfladen.

babyspinat
14 min.
Aspargessalat

Tjek at perlebyggen er kogt mør. Hæld vandet fra, og kom byggen op til aspargesene. Vend spinaten i, og rør godt rundt i det hele.

20 min.
Anretning

Server straks den lune salat med fisk og peberrodscreme til. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?