Sæt to kasseroller med letsaltet vand over at koge. Skrub kartoflerne grundigt under vand.
Kom kartoflerne i vandet, og vær opmærksom på, at vandet kun lige netop skal op at simre. Kog kartoflerne i ca. 10 min., til de er møre. Sluk for blusset, og lad kartoflerne hvile i vandet 5 min. længere, før du hælder vandet fra.
Kom majsen i den anden gryde, og kog den i ca. 5 min. Hæld vandet fra, og gem majsen til senere.
Skær fisken i store stykker, krydr den med salt på alle sider, og læg den til side.
Flæk løget i halve, og læg det på en pande (med skræl) med 1/2 spsk. olie pr. person. Varm panden op ved middelhøj varme, og steg løgene i ca. 10 min., indtil de er blevet møre og har fået en flot stegeoverflade.
Skær majskernerne fra kolben ned i en skål, og vend dem med 1 spsk. olie pr. person, salt, peber, lidt sennep og citronsaften.
Skyl dilden grundigt, afdryp den for vand, hak den groft, og bland den med majskernerne. Når løgene er stegt færdige, pilles skrællen af, og løget vendes med majskernerne.
Varm en pande op ved høj varme.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1/2 spsk. olie. Læg fisken på panden, og lad den stege i 3 min. ved middelvarme.
Vend fisken om på den modsatte side, og steg videre i 1 min. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider.
Tag fisken af panden, og servér straks.
Servér fisken med kartoflerne og salaten
Kundekommentarer ()