0
TEAM DK Stegt kylling og nudler med peanutsauce og syrlige gulerødder

TEAM DK Stegt kylling og nudler med peanutsauce og syrlige gulerødder

Opskriften er udviklet af:
SportsKassen by Team Danmark
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Grønne kødretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med:

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

Kokosmælk, 8%peanutbutter
1 min.
Peanutsauce

Kom kokosmælk og peanutbutter op i en gryde, og giv det et opkog. Sørg for at få pisket peanutbutter godt ud i kokosmælken.

kyllingebryst uden skindgaram masala
5 min.
Kylling

Sæt en gryde letsaltet vand over til at koge nudler i.

Skær kyllingen ud i strimler, og vend dem med krydderblandingen.

gulerødderforårsløglime
10 min.
Grønt

Skrub gulerødderne, og skyl forårsløgene.

Skær gulerødderne i tynde strimler med en kniv eller et mandolinjern.

Snit forårsløgene tyndt - gerne lidt på skrå.

Bland gulerødder og forårsløg i en skål, og vend med masser af limesaft og fintrevet limeskal.

20 min.
Kylling

Kog nudlerne efter anvisning på pakken, til de er al dente.

Sæt en stor pande over ved høj varme, tilsæt lidt olivenolie, og steg kyllingestrimlerne i ca. 4-5 min., til de er gennemstegte.

30 min.
Anretning

Smag peanutsaucen til med salt eller lidt soya sauce, hvis du har.

Anret nudler og kylling i bunden af en dyb tallerken, hæld saucen over, og kom syrlige gulerødder ovenpå.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Garam masala indeholder: 40% spidskommen, 30% korianderfrø, 10% kanel, 10 % grøn kardemomme, 5% nelliker, 5%  laurbærblade