Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Kom kokosmælk og peanutbutter op i en gryde, og giv det et opkog. Sørg for at få pisket peanutbutter godt ud i kokosmælken.
Sæt en gryde letsaltet vand over til at koge nudler i.
Skær kyllingen ud i strimler, og vend dem med krydderblandingen.
Skrub gulerødderne, og skyl forårsløgene.
Skær gulerødderne i tynde strimler med en kniv eller et mandolinjern.
Snit forårsløgene tyndt - gerne lidt på skrå.
Bland gulerødder og forårsløg i en skål, og vend med masser af limesaft og fintrevet limeskal.
Kog nudlerne efter anvisning på pakken, til de er al dente.
Sæt en stor pande over ved høj varme, tilsæt lidt olivenolie, og steg kyllingestrimlerne i ca. 4-5 min., til de er gennemstegte.
Smag peanutsaucen til med salt eller lidt soya sauce, hvis du har.
Anret nudler og kylling i bunden af en dyb tallerken, hæld saucen over, og kom syrlige gulerødder ovenpå.
Kommentarer og forslag til opskriften