Krydr kødet godt med salt, og gem det til senere.
Forvarm ovnen til 225 grader.
Pil løgene, og halvér dem. Skær ca. 1/4 af løgene i tynde skiver, kom dem i en skål og dæk med eddike.
Skyl kålen, og skær den i mundrette stykker. Spred stykkerne ud på en bageplade dækket med bagepapir sammen med resten af løgene.
Bag kål og løg i ca. 10 min. uden fedtstof, indtil det har fået godt med farve.
Skær brødet i grove tern. Rist ternene på en pande under omrøring i ca. 5 min. i 1/2 spsk. olivenolie pr. person, indtil de får en gylden overflade. Krydr med salt, og overfør til fedtsugende papir.
Varm en pande op ved middelhøj varme. Steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 5 min. på hver side, indtil det har fået godt med farve og er gennemstegt. Krydres med salt og peber.
Bland creme frisk og citronsaft i en skål.
Skyl purløget, afdryp det for vand, og hak det fint. Kom purløget i dressingen, og smag til med salt og peber.
Anret de bagte grøntsager i bunden af tallerkenen, anret kyllingeskiver henover og top med croutoner, syltet rødløg og dressing.
Kundekommentarer ()