0
Stegt kyllingebryst med cremefrisk-dressing, bagte løg og croutoner

Stegt kyllingebryst med cremefrisk-dressing, bagte løg og croutoner

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kyllingebryst uden skind
1 min.
Kødet

Krydr kødet godt med salt, og gem det til senere.

rødløgspidskålLys eddike
3 min.
Grøntsager

Forvarm ovnen til 225 grader.

Pil løgene, og halvér dem. Skær ca. 1/4 af løgene i tynde skiver, kom dem i en skål og dæk med eddike. 

Skyl kålen, og skær den i mundrette stykker. Spred stykkerne ud på en bageplade dækket med bagepapir sammen med resten af løgene.

Bag kål og løg i ca. 10 min. uden fedtstof, indtil det har fået godt med farve.

grove fuldkorns pita / somun
10 min.
Croutoner

Skær brødet i grove tern. Rist ternene på en pande under omrøring i ca. 5 min. i 1/2 spsk. olivenolie pr. person, indtil de får en gylden overflade. Krydr med salt, og overfør til fedtsugende papir. 

15 min.
Kødet

Varm en pande op ved middelhøj varme. Steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 5 min. på hver side, indtil det har fået godt med farve og er gennemstegt. Krydres med salt og peber.

creme frisk 9%purløgcitron
25 min.
Dressingen

Bland creme frisk og citronsaft i en skål.

Skyl purløget, afdryp det for vand, og hak det fint. Kom purløget i dressingen, og smag til med salt og peber.

30 min.
Anretning

Anret de bagte grøntsager i bunden af tallerkenen, anret kyllingeskiver henover og top med croutoner, syltet rødløg og dressing.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
570 kcal
Fedt:
25,4 g
heraf mættede fedtsyrer:
7,2 g
Kulhydrat:
39,2 g
heraf sukkerarter:
6,5 g
Kostfibre:
4 g
Protein:
42,2 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?