Krydr kødet med salt på begge sider, og gem det til senere.
Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
Skrub kartoflerne under vand, og skær dem ud i stave. Spred dem ud på en bageplade dækket med bagepapir, vend dem i 1 spsk. olie pr. person og krydr med salt. Bages i ca. 20 min., indtil kartoflerne har fået en gylden farve og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.
Sæt en gryde med saltet vand over at koge.
Skyl dilden, afdryp den for vand, og hak den fint.
Bland 1/2 spsk. olivenolie, 1/4 tsk. eddike, piccalillyen, kapers, revet hvidløg og lidt salt pr. person i en skål.
Skyl broccolien, og skær den i mundrette stykker. Pil løget, og halvér det. Blanchér begge dele i ca. 1 min., indtil det er mørt.
Adskil de forskellige lag i løget, vend dem i dressingen sammen med broccolien, og top med dild.
Varm en pande op ved middelhøj varme. Steg kødet i 1 spsk. olie pr. person i ca. 5 min. på hver side., indtil kødet har fået godt med farve og er gennemstegt. Krydres med salt og peber.
Servér den stegte kylling med fritterne og salaten.
Velbekomme!
Kommentarer og forslag til opskriften