0
Stegt kyllingebryst med rødbedesalat, æbler, linser og mandler

Stegt kyllingebryst med rødbedesalat, æbler, linser og mandler

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader, og bring en gryde med saltet vand i kog.

2. Skyl linserne i en sigte med koldt vand. Kog i 20-25 minutter til de netop er møre.

3. Skræl rødbederne, og skær dem i helt små tern. Læg ¼ af de rå rødbedetern til side (vigtigt at disse tern ikke er for store), og læg resten på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend i olie, salt og peber og bag i ovnen i 20 minutter. Rør i dem undervejs.

4. Krydr kyllingefileterne godt med salt og peber, og steg dem ved middelhøj varme i 5 minutter på hver side.

5. Hak mandlerne, drys med salt, og steg dem på en tør pande ved middel varme, til de tager farve.

6. Skær æble i små tern og sprinkl lidt citronsaft over, så de ikke tager farve.

7. Rør en dressing af creme fraiche, 2-3 spsk. Citronsaft, salt og peber.

8. Hak persillen groft.

9. Dræn vandet fra linserne, og hæld i en stor skål. Tilsæt en gavmild mængde olie, salt og peber. Bland heri rå og bagte rødbeder, æble og persille.

10. Anret kyllingen på en bund af rødbedesalat drysset med mandler og dressing.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?