0
Stegt kyllingebryst med salat på butterbeans, broccoli og sennepsvinaigrette

Stegt kyllingebryst med salat på butterbeans, broccoli og sennepsvinaigrette

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kyllingebryst
1 min.
Krydr kødet

Krydr kødet med salt, og lad stå til senere.

broccoli
3 min.
Kog broccolien

Sæt en kasserolle med saltet vand over at koge.

Skær broccolien i mindre buketter. Roden kan sagtens bruges, hvis man skræller den først.

Kog broccolien i 1 min. og sigt efterfølgende vandet fra.

mandler
10 min.
Rist mandlerne

Mandlerne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, og gem dem til senere.

sennephvidløgcannellinibønner
15 min.
Rør vinaigretten

Bland 1 spsk. olivenolie pr. person, 1 spsk. eddike pr. person, sennep, revet hvidløg og lidt salt i en stor skål.

Dræn bønnerne, og vend dem rundt i vinaigretten.

kyllingebrystporre
20 min.
Steg kyllingen

Varm en pande op ved middelhøj varme.

Steg kyllingen i 1 spsk. olie pr. person i ca. 3 min. på hver side, indtil den får godt med farve og er gennemstegt.

Hak porren i tynde strimler.

Når kyllingen er stegt færdig, tages den af varmen. Steg efterfølgende porren i stegefedtet, indtil den bliver mør.

30 min.
Anretning

Kom broccoli, porre og mandler i vinaigretten sammen med bønnerne, og vend det godt rundt. Smag til med salt og peber.

Hæld salaten i et fad, og anret kyllingen henover.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?