Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Krydr kødet med salt, og lad stå til senere.
Sæt en kasserolle med saltet vand over at koge.
Skær broccolien i mindre buketter. Roden kan sagtens bruges, hvis man skræller den først.
Kog broccolien i 1 min. og sigt efterfølgende vandet fra.
Mandlerne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, og gem dem til senere.
Bland 1/2 spsk. olivenolie pr. person, 1 spsk. eddike pr. person, sennep, revet hvidløg og lidt salt i en stor skål.
Dræn bønnerne, og vend dem rundt i vinaigretten.
Varm en pande op ved middelhøj varme.
Steg kyllingen i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3 min. på hver side, indtil den får godt med farve og er gennemstegt.
Hak porren i tynde strimler.
Når kyllingen er stegt færdig, tages den af varmen. Steg efterfølgende porren i stegefedtet, indtil den bliver mør.
Kom broccoli, porre og mandler i vinaigretten sammen med bønnerne, og vend det godt rundt. Smag til med salt og peber.
Hæld salaten i et fad, og anret kyllingen henover.
Kundekommentarer ()