Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Krydr kødet godt med salt, og gem det til senere.
Forvarm ovnen til 225 grader.
Pil løgene, og halvér dem. Skær ca. 1/4 af løgene i tynde skiver, kom dem i en skål og dæk med eddike.
Skyl kålen, og skær den i mundrette stykker. Spred stykkerne ud på en bageplade dækket med bagepapir sammen med resten af løgene.
Bag kål og løg i ca. 10 min. uden fedtstof, indtil det har fået godt med farve.
Skær brødet i grove tern. Rist ternene på en pande under omrøring i ca. 5 min. i 1/2 spsk. olivenolie pr. person, indtil de får en gylden overflade. Krydr med salt, og overfør til fedtsugende papir.
Varm en pande op ved middelhøj varme. Steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 5 min. på hver side, indtil det har fået godt med farve og er gennemstegt. Krydres med salt og peber.
Bland yoghurt og citronsaft i en skål.
Hak purløget fint. Kom det i dressingen, og smag til med salt og peber.
Anret de bagte grøntsager i bunden af tallerkenen, anret kyllingeskiver henover og top med croutoner, syltet rødløg og dressing.
Kundekommentarer ()