Krydr fisken godt med salt på begge sider, og lad den stå ved stuetemperatur til senere.
Forvarm ovnen til 220 °C. Skrub rødbederne grundigt eller skræl dem, hvis du foretrækker en lidt mildere rødbedesmag. Skær rødbederne i fire både, og krydr dem med salt og 1 spsk. olie pr. person. Læg dem på en bageplade dækket med bagepapir, og bag dem i ca. 20 min., til de har fået en gylden overflade og er bløde hele vejen igennem. Vendes i citronsaft lige før servering.
Nødderne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, og gem dem til senere.
Skyl estragonen, afdryp den for vand, og pil bladene fra stilken.
Varm en pande op ved høj varme.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1/2 spsk. olie pr. person. Læg fiskens skindside på panden, og lad den stege i 2 min. ved middelvarme.
Vend fisken om på den modsatte side, og steg videre i 1 minut. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider.
Tag fisken af panden, og servér straks.
Bag bollerne som angivet på pakken.
Hæld creme fraiche i et fad, anret bederne henover, og top med nødder og estragon.
Serveres sammen med fisken og de lune boller.
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Kundekommentarer ()