Nærringsfordeling pr. person
Energi: 574 kcal
Fedt: 22g
Kulhydrat: 53,2g
Protein: 34,6g
Kostfibre: 11,7g
Krydr fisken godt med salt på begge sider, og lad den stå ved stuetemperatur.
Skyl gulerod og squash grundigt, og skær grøntsagerne i grove tern. Pil løget, og hak det groft.
Varm en fladbundet gryde op, tilsæt 1 tsk. olie og steg grøntsagerne i 4 min. Rør ikke for meget rundt i gryden til at starte med, således at grøntsagerne når at få en flot karamelliseret farve. Tilsæt tomat, krydderi, timian og ½ dl vand pr. person. Lad det hele simre i 15 min. Herefter kasseres timianstilkene, og retten smages til med salt.
Kog pastaen som angivet på pakken.
Varm en pande op ved høj varme.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 tsk. olie. Læg fisken på panden med skindsiden nedad, og steg den i 3 min. ved middelvarme.
Vend fisken om på den modsatte side, og steg videre i 1 minut. Vil du have fisken helt gennemstegt, steges den 3 min. på begge sider.
Tag fisken af panden, og lad den hvile.
Anret ratatouillen henover pastaen, og top med den stegte laks.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Ratatouillekrydderi indeholder:
25 % basilikum, 25% timian, 25% havsalt, 15% rosmarin og 10% sort peber
Kommentarer og forslag til opskriften