Krydr fisken godt med salt på begge sider, og lad den stå ved stuetemperatur.
Skyl gulerod og squash grundigt, og skær grøntsagerne i grove tern. Pil løget, og hak det groft.
Varm en fladbundet gryde op, tilsæt 1 tsk. olie og steg grøntsagerne i 4 min. Rør ikke for meget rundt i gryden til at starte med, således at grøntsagerne når at få en flot karamelliseret farve. Tilsæt tomat, krydderi, timian og ½ dl vand pr. person. Lad det hele simre i 15 min. Herefter kasseres timianstilkene, og retten smages til med salt.
Kog pastaen som angivet på pakken.
Varm en pande op ved høj varme.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 tsk. olie. Læg fisken på panden med skindsiden nedad, og steg den i 3 min. ved middelvarme.
Vend fisken om på den modsatte side, og steg videre i 1 minut. Vil du have fisken helt gennemstegt, steges den 3 min. på begge sider.
Tag fisken af panden, og lad den hvile.
Anret ratatouillen henover pastaen, og top med den stegte laks.
- Stærk, dansk & velsmagende
Vi er glade og super-stolte over at være udvalgt som en af de allerførste til at sælge den nye unikke og bæredygtigt opdrættede laks fra Skagen Salmon. Laksene har hele deres levetid levet i et landbaseret anlæg i Skagen hvor de har svømmet i modstrøm, præcis som de vilde laks gør det. Det har gjort laksen stærk, givet kødet en fast struktur og en intramuskulær fedtmarmorering der gør den super saftig og velsmagende. Derudover har laksen et generelt meget lavere fedtindhold end traditionelt opdrættede laks.
Den bæredygtige opdrætsmetode er ASC certificeret (opdrætsfiskenes pendant til MSC)
"Skagen Salmons laks smager simpelthen skide godt! Smag, struktur og saftighed er jo som vildlaks" Siger Huskokken Jacob begejstret!
Ratatouillekrydderi indeholder:
25 % basilikum, 25% timian, 25% havsalt, 15% rosmarin og 10% sort peber
Kommentarer og forslag til opskriften