Lad os starte med
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt kartoflerne over i en gryde med rigeligt vand og et godt skud salt.
Bring i kog til de er møre efter ca. 8 minutter. Lad stå i vandet og hæld vandet fra lige inden servering.
Skær fisken i portion størrelser og salt godt på kød siden. Sæt til siden indtil stegning.
Kom yoghurt i en skål bland romesco krydderiet op i.
Pil hvidløg og riv halvdelen op i og smag til med salt og peber.
Skær kålen i strimler og riv den anden halvdelen af hvidløget.
Gør det klar til at blive stegt.
Hak også hasselnødder groft.
Tag en stor pande og tænd på høj varme og tilsæt lidt olivenolie.
Kom fisken på med skindsiden ned af og steg i 2-3 minutter.
Skru ned på middelvarme og tilsæt lidt smør.
Når fisken er næsten mælkehvid, vendes den og slukker for panden.
Tag en ny pande og tænd på høj varme.
Tilsæt lidt olivenolie og hvidløget.
Når det dufter af hvidløg, tilsættes kål strimler og bliver vendt rundt.
Steg til det begynder at faldet let sammen, og tilsæt lidt salt og peber inden du slukker. Anret i et fad med hakkede hasselnødder på.
Server fisk med kål, kogte kartofler og den krydret dressing til.
Velbekomme
Romescokrydderi indeholder:
30% sød paprika, 20% mandler, 10% hasselnødder, 15% bitter røget paprika, 20% urtebouillon, 2% cayenne, 2% chili flager, 1% safran
Kundekommentarer ()