Lad os starte med
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt kartoflerne over i en gryde med rigeligt vand og et godt skud salt.
Kog i ca. 8 min., til kartoflerne er møre. Lad dem stå i vandet, og hæld vandet fra lige inden servering.
Skær fisken i portionsstykker, og salt dem godt på kød siden. Sæt til side indtil stegning.
Kom yoghurt i en skål, og bland romescokrydderiet i.
Pil hvidløg, riv halvdelen op i yoghurten, og smag til med salt og peber.
Skær kålen i strimler, og riv den anden halvdelen af hvidløget.
Hak hasselnødder groft.
Sæt en stor pande over på høj varme, og tilsæt lidt olivenolie.
Kom fisken på med skindsiden nedad, og steg i 2-3 min.
Skru ned på middelvarme, og tilsæt lidt smør.
Vend fisken, når den er næsten mælkehvid, og sluk for panden.
Varm en ny pande op over høj varme.
Tilsæt lidt olivenolie og hvidløget.
Når det dufter af hvidløg, vendes kålstrimlerne sammen med hvidløget.
Steg, til kålen begynder at faldet let sammen, og tilsæt lidt salt og peber inden du slukker. Anret kål og hvidløg i et fad med hakkede hasselnødder på.
Server fisk med kål, kogte kartofler og krydret dressing til.
Velbekomme.
Romescokrydderi indeholder:
30% sød paprika, 20% mandler, 10% hasselnødder, 15% bitter røget paprika, 20% urtebouillon, 2% cayenne, 2% chili flager, 1% safran
Kundekommentarer ()