Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kog linser i rigeligt vand med lidt salt. Lad dem koge under låg i ca. 10 min., til de er møre. Sigt dem herefter, og smag til med 1/2 tsk. olivenolie pr. person.
Børst svampene rene, og skær dem i mundrette stykker. Varm en gryde op ved højeste varme, og tilsæt 1/2 tsk. olie pr. person. Steg svampene nogle minutter, til de har taget lidt farve og er blevet møre.
Skru ned for gryden, og tilsæt creme frisk, lidt salt og friskkværnet peber. Kog creme frisken op, og blend så det hele til en lind pure med en stavblender.
Skræl rødløget.
Skær æblet i tynde strimler, og snit rødløget så fint som muligt.
Bland æble, rødløg og rucola i en skål med et par dråber olivenolie.
Sæt en stor pande over ved højeste varme. Steg fisken på en pande i 1/2 spsk. olie pr. person i 2-3 min., eller til kødet netop har en mælkehvid farve og er gennemstegt.
Krydr med salt og friskkværnet peber.
Anret linser og svampecreme i bunden af en dyb tallerken med fisk ovenpå og salat på siden.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()