Krydr fisken med salt på alle sider, og læg den til side.
Kog risene som angivet på posen.
Kernerne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, og gem dem til senere.
Pil hvidløget, skyl mynten grundigt, og afdryp dem for vand. Pluk myntebladene fra stilken. Hak dem fint sammen med hvidløget, og kom begge dele i en skål. Tilsæt 1 spsk. olivenolie pr. person. Tilsæt også revet citron- og appelsinskal, og også saften fra både citron og appelsin. Smag vinaigretten til med salt, sukker og peber.
Skyl broccolien grundigt, og afdryp den for vand. Skær den ud i mundrette buketter. Skræl stokken på broccolien med en kniv, og skær ligeledes denne ud i mundrette stykker.
Varm en pande op ved høj varme. Tilsæt 1 spsk. olivenolie pr. person, og steg broccolien i ca. 5 min. uden at røre for meget rundt, så kålen kan brune.
Varm en ny pande op ved høj varme.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 spsk. olie. Læg fisken på panden, og lad den stege i 1 min. ved middelvarme.
Vend fisken om på den modsatte side, og steg videre i 20 sek. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 1 min. på begge sider.
Tag fisken af panden, og overfør den til et fad. Anret broccoli henover, og hæld vinaigretten og kernerne over.
Servér risene sammen med rødspætte/kål salaten.
Kundekommentarer ()