0

Stegt rødspætte med sauté af spidskål, ærter og gulerødder

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Fisk: Vend fileterne i mel krydret med salt og peber. Steg dem i halvt smør og halvt olie.

Sauté: Skær gulerødderne i små stave og snit spidskålen fint (brug evt. kun et halvt spidskål afhængig af størrelsen). Start med at sautere gulerødderne i lidt olie i en gryde og tilsæt kort efter kål, ærter og frisk basilikum. Sauteres i ca. 3-4 min. og smages til med salt og peber.

Bacon: Steg 4-6 skiver bacon sprødt, knæk dem i mindre stykker og drys dem over grøntsagerne (alternativt kan man bruge ristede pinjekerner).

Server retten med nye kartofler og evt. smørsauce.

Kommentarer og forslag til opskriften