0
Stegt skrubbe/rødspættefilet i rød karry med aubergine og sprøde majroer

Stegt skrubbe/rødspættefilet i rød karry med aubergine og sprøde majroer

Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten. 

aubergine
1 min.
Steg aubergine

Skær auberginen ud i store firkanter på ca. 3x3 cm. Varm en stor wok eller gryde op ved høj varme, og tilsæt et generøst skud olivenolie. Steg aubergine ca. 3-4 min., til de har taget godt med farve på alle sider.

kokosmælkrød karrypastakartofler
5 min.
Lav curry

Tilsæt currypaste til gryden med aubergine, og lad den stege med et minut eller to. Tilsæt kokosmælk til gryden og ca. 1 dl vand pr. kuvert. Skru ned for gryden, og lad det simre helt stille og roligt 5-7 min.

Skær kartoflerne i kvarte, kom dem op i en gryde med vand der dækker og lidt salt. Kog ca. 5-7 min., til de er møre.

limekoriandermajroer
10 min.
Skær majroer

Skræl majroerne, og skær dem i tynde strimler. Hak korianderen groft, både stilke og blade. Vend majroer og koriander sammen i en skål med masser af limesaft.

skrubbefilet
20 min.
Steg fisken

Rul fileterne sammen til en lille rulle, og krydr dem med lidt salt. Varm en pande op ved høj varme, tilsæt lidt olie, og steg fisken ca. 3-4 min på den den ene side og ca. 30 sekunder på den anden side.

30 min.
Anretning

Anret kartofler og fisk i en dyb tallerken. Kom curry og aubergine henover, og slut af med at komme majroer ved siden af.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?