Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær auberginen ud i store firkanter på ca. 3x3 cm. Varm en stor wok eller gryde op ved høj varme, og tilsæt et generøst skud olivenolie. Steg aubergine ca. 3-4 min., til de har taget godt med farve på alle sider.
Tilsæt currypaste til gryden med aubergine, og lad den stege med et minut eller to. Tilsæt kokosmælk til gryden og ca. 1 dl vand pr. kuvert. Skru ned for gryden, og lad det simre helt stille og roligt 5-7 min.
Skær kartoflerne i kvarte, kom dem op i en gryde med vand der dækker og lidt salt. Kog ca. 5-7 min., til de er møre.
Skræl majroerne, og skær dem i tynde strimler. Hak korianderen groft, både stilke og blade. Vend majroer og koriander sammen i en skål med masser af limesaft.
Rul fileterne sammen til en lille rulle, og krydr dem med lidt salt. Varm en pande op ved høj varme, tilsæt lidt olie, og steg fisken ca. 3-4 min på den den ene side og ca. 30 sekunder på den anden side.
Anret kartofler og fisk i en dyb tallerken. Kom curry og aubergine henover, og slut af med at komme majroer ved siden af.
Kundekommentarer ()