Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen til 225 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.
Skær peberfrugt og løg i mundrette stykker, og overfør dem til bradepanden. Vend dem med revet hvidløg, 1 tsk. olie pr. person og krydr med salt og peber.
Bag i 15-20 min., indtil grøntsagerne har fået godt med farve og er blevet møre. Rør lidt rundt undervejs.
Kom couscousen i en kasserolle med lidt salt, dæk med kogende vand, og lad den dampe med låg på i 10 min.
Kom tapenaden i en stor skål, og tilsæt finthakkede mynteblade.
Varm en pande op ved høj varme.
Skær kødet i ca. 3 cm. tykke skiver. Steg stykkerne på skærefladen i ca. 3 min. på hver side i 1 tsk olie pr. person, indtil de har fået godt med farve, og er gennemstegte.
Krydr godt med salt og peber. Kom evt. stegeskyen i skålen til mynte og tapenade.
Hæld yoghurten i en skål, og krydr med salt og peber.
Vend couscousen og de bagte grøntsager med tapenaden. Servér blandingen henover yoghurten, og anret kødet henover.
Kundekommentarer ()