0
Stegt svinefilet med couscous, rød peber og mynte

Stegt svinefilet med couscous, rød peber og mynte

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

løgrød peberfrugthvidløg
1 min.
Bag grøntsagerne

Forvarm ovnen til 225 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.

Skær peberfrugt og løg i mundrette stykker, og overfør dem til bradepanden. Vend dem med revet hvidløg, 1 tsk. olie pr. person og krydr med salt og peber.

Bag i 15-20 min., indtil grøntsagerne har fået godt med farve og er blevet møre. Rør lidt rundt undervejs.

couscous
10 min.
Damp couscousen

Kom couscousen i en kasserolle med lidt salt, dæk med kogende vand, og lad den dampe med låg på i 10 min.

soltørret tomat tapenademynte
15 min.
Forbered urterne

Kom tapenaden i en stor skål, og tilsæt finthakkede mynteblade.

svinefilet
20 min.
Steg kødet

Varm en pande op ved høj varme. 

Skær kødet i ca. 3 cm. tykke skiver. Steg stykkerne på skærefladen i ca. 3 min. på hver side 1 1 tsk olie pr. person, indtil de har fået godt med farve og er gennemstegte.

Krydr godt med salt og peber. Kom evt. stegeskyen i skålen til mynte og tapenade.

græsk yoghurt 2 %
25 min.
Krydr yoghurten

Hæld yoghurten i en skål, og krydr med salt og peber.

30 min.
Anretning

Vend couscousen og de bagte grøntsager med tapenaden. Servér blandingen henover yoghurten, og anret kødet henover.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
562 kcal
Fedt:
19,1 g
heraf mættede fedtsyrer:
6,6 g
Kulhydrat:
51 g
heraf sukkerarter:
13,3 g
Kostfibre:
5,1 g
Protein:
41,6 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?