0
Stegt torsk med hjemmelavet rösti og æble/dild tzatziki

Stegt torsk med hjemmelavet rösti og æble/dild tzatziki

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
bagekartoflerporrepersillerodgulerodhvedemelsaltolivenolie, ekstra jomfru
1 min.
Röstien

Skræl kartofler, persillerod og gulerod, og pil det yderste lag af porren. Skyl det hele grundigt, riv det på den grove side af et rivejern, og krydr med salt.

Tilsæt 2 tsk. hvedemel pr. person, rør godt rundt, og pres evt. overskydende saft fra den revne grøntsagsblanding.

Varm en pande op ved middelhøj varme. Tilsæt 1 spsk. olie pr. person, og læg et lag af blandingen på panden i ca. 2 cm. tykkelse. Lad röstien stege 4-5 min. på den ene side og tage godt med farve. Vend röstien, og steg den gylden og mør på den anden side. Lad den stegte rösti ligge på fedtsugende papir indtil servering.

græsk yoghurt, 10%grønt æbledildsort peber
15 min.
Æble/dild tzatzikien

Skyl æblet og dilden grundigt.

Afdryp dilden for vand, og hak den groft.

Skær æblet i mundrette tern.

Vend æblet og dilden i yoghurten, og krydr med salt og peber.

torskefilet med skind
25 min.
Fisken

Varm en pande op ved høj varme. Dup fisken tør for evt. væske med lidt køkkenrulle.

Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 spsk. olie pr. person. Læg fiskens skindside på panden, og lad den stege i 3 min. ved middelvarme.

Vend fisken om på den modsatte side, og steg videre i 1 minut. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider.

Tag fisken af panden, krydr med salt, og servér straks.

30 min.
Anretning

Servér fisken med röstierne og æble/dild tzatzikien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?