Skær fisken i store stykker, krydr den med salt på alle sider, og læg den til side.
Sæt en kasserolle med letsaltet vand over at koge. Skrub kartoflerne under vand efter behov.
Kom kartoflerne i vandet, og vær opmærksom på, at vandet kun lige netop skal op at simre. Kog kartoflerne i ca. 10 min., til de er møre. Sluk for blusset, og lad kartoflerne hvile i vandet 5 min. længere, før du hælder vandet fra.
Pil løget, og hak det fint.
Varm en kasserolle op ved middel varme. Steg løget i 1 spsk. olie pr. person under omrøring, til det bliver gyldent. Tilsæt spinat, krydderiblanding og fløde, og lad stuvningen simre, indtil den bliver cremet. Hæld ærterne i, og lad stuvningen simre, indtil ærterne er varme.
Smages til med salt og peber.
Varm en pande op ved høj varme.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 spsk. olie pr. person. Læg fiskens skindside på panden, og lad den stege i 3 min. ved middelvarme.
Vend fisken om på den modsatte side, og steg videre i 1 min. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider.
Tag fisken af panden, og servér straks.
Servér fisken med de kogte kartofler og stuvningen.
Kundekommentarer ()