0
Stegt torsk med stuvede ærter og spinat

Stegt torsk med stuvede ærter og spinat

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
torskefilet med skind
1 min.
Fisk

Skær fisken i store stykker, krydr den med salt på alle sider, og læg den til side.

små kartofler
5 min.
Kartofler

Sæt en kasserolle med letsaltet vand over at koge. Skrub kartoflerne under vand efter behov.

Kom kartoflerne i vandet, og vær opmærksom på, at vandet kun lige netop skal op at simre. Kog kartoflerne i ca. 10 min., til de er møre. Sluk for blusset, og lad kartoflerne hvile i vandet 5 min. længere, før du hælder vandet fra.

løgspinatSkagen Secret krydderifløde 38% (piskefløde)ærter, frost
10 min.
Stuvning

Pil løget, og hak det fint.

Varm en kasserolle op ved middel varme. Steg løget i 1 spsk. olie pr. person under omrøring, til det bliver gyldent. Tilsæt spinat, krydderiblanding og fløde, og lad stuvningen simre, indtil den bliver cremet. Hæld ærterne i, og lad stuvningen simre, indtil ærterne er varme.

Smages til med salt og peber.

20 min.
Fisken

Varm en pande op ved høj varme.

Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 spsk. olie pr. person. Læg fiskens skindside på panden, og lad den stege i 3 min. ved middelvarme. 

Vend fisken om på den modsatte side, og steg videre i 1 min. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider. 

Tag fisken af panden, og servér straks. 

30 min.
Anretning

Servér fisken med de kogte kartofler og stuvningen.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?