Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kom ris i en gryde, og skyl dem godt. Dæk herefter med vand, så det står 1,5 cm over risene.
Tilsæt et skud salt, og bring risene i kog under låg. Skru ned, og lad risene koge i ca. 8 min., indtil vandet er væk.
Skær squash og gulerødder i mundrette bidder.
Skær forårsløg i ringe på 0,5 cm tykkelse.
Pil og hak hvidløget fint.
Varm olie op i en wok eller dyb pande over middelhøj varme.
Når olien er varm, tilsættes hvidløg og forårsløg, og der steges i 30 sek.
Tilsæt svinekød, og kom lidt salt ved. Steg i ca. 2 min., til kødet har skiftet farve.
Tilsæt gulerod og squash, og steg i yderligere 2-3 min.
Tilsæt den grønne karrysovs til kødet og grøntsagerne, og kog op.
Skru ned, og smag til med salt, peber og sukker.
Pluk bladene af basilikum.
Servér den grønne karrysovs sammen med ris, basilikum og peanuts, og spis straks.
Kommentarer og forslag til opskriften