Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Flæk auberginen i ottendedele, og krydr dem godt med salt og 1 spsk. olivenolie pr. person.
Varm en pande op ved middelhøj varme.
Steg auberginen i 1 spsk. olie pr. person i ca. 3 min. på begge skæresider, og skindsiden, indtil den er helt mør.
Dræn bønnerne for vand (uden at kassere vandet), og kom dem op i en skål. Pil hvidløget, og tilsæt det til bønnerne sammen med 1 spsk. olivenolie pr. person, citronsaften, sesamolien og lidt salt. Blend det hele med en stavblender. Hæld lidt af væden fra bønnerne tilbage i hummussen for at gøre den mere lind, og smag til, om den mangler ekstra salt.
Skær top og bund af bønnerne, og kog så bønnerne i saltet vand i 5-7 min. Vend dem herefter i citronsaft.
Bag eller rist bollerne som angivet på pakken.
Server auberginen med hummus, bønner og brød.
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Kundekommentarer ()