0
Bagte gnocchi i ratatouille med rasp og parmesan

Bagte gnocchi i ratatouille med rasp og parmesan

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
40 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
løgsquashfennikel med topolivenolie, ekstra jomfruflåede tomater
1 min.
Grøntsagerne

Pil løget, skyl squashen og fenniklen, og hak det hele fint. 

Kom grøntsagerne på en pande ved middellav varme med 1 spsk. olivenolie. Lad dem sautere under omrøring i ca. 5 min. Grøntsagerne må ikke tage farve. Tilsæt de flåede tomater, lad retten simre i 5 min., og smag efterfølgende til med salt og peber. 

gnocchiolivenolie, ekstra jomfruraspparmigiano reggiano (Parmesan)
15 min.
Gnocchierne

Forvarm ovnen til 200 grader. 

Varm en ny pande op ved middelhøj temperatur. Steg gnocchierne i 1 spsk. olie pr. person i ca. 2 min., indtil de får godt med farve.

Kom gnocchierne i tomatsovsen, og top med revet ost og rasp. Kværn en god mængde peber over retten, og bag den i ovnen i ca. 15 min, indtil retten har fået en gylden overflade.

40 min.
Anretning

Servér retten direkte fra ovnen.

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?