Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Indstil ovnen på 200 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.
Skær kålen i mundrette stykker, spred dem ud på bagepladen, krydr godt med salt og bag i ca. 25 min., indtil de har fået godt med farve, og er blevet møre.
Dræn oliven for væde.
Hak persillen groft.
Varm en pande op ved middelhøj varme.
Steg kødet i 1 tsk. olie pr. person i ca. 4 min. på hver side, indtil det har fået godt med farve, og lige netop er gennemstegt.
Tag kødet af panden, og steg gnocchierne i ca. 3 min. ved jævnlig omrøring, indtil de har fået lidt farve.
Vend blomkålen med oliven, persille og citronsaft.
Skær kødet i tynde skiver, og krydr godt med salt og peber.
Servér med blomkål og gnocchier.
NB: På billedet er der benyttet grønne oliven, men du vil modtage sorte oliven.
Kundekommentarer ()