
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Skrub eller skræl kartoflerne, og pil hvidløg. Kom begge dele i kogende, usaltet vand, og kog dem helt møre under låg.
Sigt vandet fra, og mos dem med et piskeris. Rør creme fraiche i, og smag til med salt.
Steg koteletterne i olivenolie på en varm pande i 2-3 min. på hver side, eller til de er gyldne og gennemstegte. Krydr med salt og peber, og tag dem af panden.
Pil løg, og skær dem og æbler i både.
Steg først løg i 4-7 min. i olivenolie på den varme pande. Kom æbler ved, steg i yderligere et par minutter, og krydr med salt og peber.
Kom koteletterne med på panden et minuts tid lige inden servering.
Kog 1,5 dl eddike og 1,5 dl sukker pr. kål op med fennikelfrø i 1-2 min.
Snit kålen fint, vend den i den varme lage, og sluk for varmen. Vend godt rundt i det, og lad det trække indtil servering.
Snit forårsløg fint.
Servér kartoffelmos med koteletter, æbler, løg og afdryppet kål. Top med forårsløg, og servér straks.
Kommentarer og forslag til opskriften