0
Stegte persillerødder med spinat, dukkah og blødt æg

Stegte persillerødder med spinat, dukkah og blødt æg

Hovedingrediens:
Grøntsager
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
persillerødderspinatskalotteløgbredbladet persille
1 min.
Rødder

Start med at skrælle rødderne, og halvere dem på langs.

Skyl spinaten, og fjern de groveste stilke. Skær den igennem et par gange med en kniv.

Skræl skalotteløg, og hak det det fint med en skarp kniv.

Pluk persillen ud i blade, og snit stilkene fint med en kniv.

æg2
10 min.
Æg

Sæt en gryde vand over til æg. Når vandet koger, kommer du æggene i, og koger dem præcis 5,5 min. Køl herefter æggene ned i koldt vand, så de ikke koger videre.

citrondukkah
12 min.
Rødder

Find en stor pande frem, eller brug to, hvis du laver mad til 3-4 kuverter.

Tilsæt et generøst skud olivenolie, og steg rødderne ved mellem varme i ca. 10 min., til de har taget farve over det hele og er blevet møre.

Træk så panden af varmen, og tilsæt spinat, persilleblade, persillestilke, skalotteløg og dukkah, og vend grundigt rundt.

Smag til med lidt salt, olivenolie og godt med fintrevet citronskal.

30 min.
Anretning

Anret rødder og spinat på en tallerken med det pillede, bløde æg ovenpå.

Velbekomme!

Bonusinfo

Dukkah krydderiblanding indeholder: 20% HASSELNØDDER, 20% SESAMFRØ, 10% KORIANDERFRØ, 10% SPIDSKOMMEN, 10% SORT PEBER, 10% CAYENNE, 10%KANEL, 10%SALT 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?