Start med at skrælle rødderne, og halvere dem på langs.
Skyl spinaten, og fjern de groveste stilke. Skær den igennem et par gange med en kniv.
Skræl skalotteløg, og hak det det fint med en skarp kniv.
Pluk persillen ud i blade, og snit stilkene fint med en kniv.
Sæt en gryde vand over til æg. Når vandet koger, kommer du æggene i, og koger dem præcis 5,5 min. Køl herefter æggene ned i koldt vand, så de ikke koger videre.
Find en stor pande frem, eller brug to, hvis du laver mad til 3-4 kuverter.
Tilsæt et generøst skud olivenolie, og steg rødderne ved mellem varme i ca. 10 min., til de har taget farve over det hele og er blevet møre.
Træk så panden af varmen, og tilsæt spinat, persilleblade, persillestilke, skalotteløg og dukkah, og vend grundigt rundt.
Smag til med lidt salt, olivenolie og godt med fintrevet citronskal.
Anret rødder og spinat på en tallerken med det pillede, bløde æg ovenpå.
Velbekomme!
Dukkah krydderiblanding indeholder: 20% HASSELNØDDER, 20% SESAMFRØ, 10% KORIANDERFRØ, 10% SPIDSKOMMEN, 10% SORT PEBER, 10% CAYENNE, 10%KANEL, 10%SALT
Kundekommentarer ()