Varm en pande op med lidt olie, slå de 4 æg ud derpå, og steg dem til scramble eggs. Det tager ca. 3-4 min.
Fjern æggene, og kom lidt ekstra olie på panden, så den er klar til grøntsagerne.
Steg løg og hvidløg i 2 min. Kom dernæst ris og blomkålsris samt gulerødder og peberfrugt på panden, og steg dem sammen med løg og hvidløg.
Tilsæt æggene, kom soyasauce og fishsauce over blandingen, og rør rundt.
Rør rundt i et par minutter, og tag derefter panden af blusset.
Fordel risblandingen i skåle, og top med koriander, peanuts og frisk chili i skiver.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kommentarer og forslag til opskriften