Sæt vand over i en gryde, og bring det i kog.
Pil og skræl hvidløg, ingefær og citrongræs, og hak det hele fint.
Skyl og hak koriander groft.
Hæld 1/2 dl kogende vand pr. mand op i en skål. Kom nudlerne i gryden med resten af kogevandet med lidt salt, og kog efter anvisning på pakken. Nudlerne skal koges al dente.
Tilsæt pr. person: 1 spsk. soya, 1 tsk. honning og 1/2 spsk. citron til det kogte vand i skålen. Rør rundt, så honningen bliver opløst.
Hvis du ikke har noget honning, kan det erstattes med sukker.
Sæt en wok eller stor pande over på høj varme.
Kom (sesam)olie på, og steg svinekødet med lidt salt i 1-2 min. Tilsæt ingefær, hvidløg og citrongræs, og sauter i yderligere 1 min.
Kom de snittet grøntsagerne i, og steg 1 minut på fuld varme. Tilsæt halvdelen af marinaden, og lad den simre ind i ca. 2-3 min.
Imens dræner du nudlerne for vand.
Tilsæt det sidste soyamarinade, og lad den koge ind i 2 min. Vend nudlerne i, og steg i yderligere 2 min. Smag det hele til med salt, peber og citronsaft.
Vend koriander i lige inden servering, eller server den til.
Kundekommentarer ()