0
Stegte sur-sød nudler med gris, kål og gulerod

Stegte sur-sød nudler med gris, kål og gulerod

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
1 min.
Forberedelse

Sæt vand over i en gryde, og bring det i kog.

ingefærhvidløg
2 min.
grønt prep

Pil og skræl hvidløg, ingefær og citrongræs, og hak det hele fint.

Skyl og hak koriander groft.

tamari/soyacitronhonningnudler
4 min.
Marinade

Hæld 1/2 dl kogende vand pr. mand op i en skål. Kom nudlerne i gryden med resten af kogevandet med lidt salt, og kog efter anvisning på pakken. Nudlerne skal koges al dente.

Tilsæt pr. person: 1 spsk. soya, 1 tsk. honning og 1/2 spsk. citron til det kogte vand i skålen. Rør rundt, så honningen bliver opløst.

Hvis du ikke har noget honning, kan det erstattes med sukker. 

snittet kål & gulerodskinkekød i strimler
7 min.
Stegning

Sæt en wok eller stor pande over på høj varme.

Kom (sesam)olie på, og steg svinekødet med lidt salt i 1-2 min. Tilsæt ingefær, hvidløg og citrongræs, og sauter i yderligere 1 min.

Kom de snittet grøntsagerne i, og steg 1 minut på fuld varme. Tilsæt halvdelen af marinaden, og lad den simre ind i ca. 2-3 min.

Imens dræner du nudlerne for vand.

Tilsæt det sidste soyamarinade, og lad den koge ind i 2 min. Vend nudlerne i, og steg i yderligere 2 min. Smag det hele til med salt, peber og citronsaft. 

koriander
20 min.
Anretning

 Vend koriander i lige inden servering, eller server den til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?