0

Stegte tomater med Bruschetta

Opskriften er udviklet af:
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

1 tsk. brun farin

1 fed hvidløg, skåret i halve

1 spsk. bredbladet persille (kan udelades)

Skær brødet i skiver. Rist dem i en brødrister. Halver tomaterne og fjern forsigtigt kernerne. Læg tomaterne i en lille smurt bradepande.

Ryst merian, olie, vineddike, brun farin, salt og peber sammen i et lille glas med skruelåg, og hæld det over tomaterne. Steg tomaterne i ovnen ved 200° i ca. 25 min.

Vend dem undervejs. Tag dem fra varmen og hold dem varme. Pensl brødskiverne rigeligt med olivenolie på begge sider og grill dem gyldne i ovnen . Gnid brødet med de overskårne fed hvidløg. Læg de stegte tomater på brødet og drys med persille.

Kommentarer og forslag til opskriften