0
Stegte pølser med hoisingrillede blomkål og røde linser

Stegte pølser med hoisingrillede blomkål og røde linser

Hovedingrediens:
Vildt
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
35 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

blomkålhoisin sauce (kinesisk sauce)hvidløg
1 min.
Kål

Forvarm ovnen til 200 grader.

Fjern stokken og bladene på kålen. Skyl den, og skær den i mundrette stykker.

Spred kålstykkerne ud på en bageplade dækket med bagepapir. Vend dem godt rundt i hoisinsaucen og halvdelen af hvidløget, som rives udover. Bag kålen i ca. 20 min., indtil den får godt med farve og er blevet mør.

røde linserløgtomatpassata
10 min.
Linser

Pil løget og resten af hvidløget, og hak begge dele fint.

Varm en kasserolle op ved middel varme og steg begge slags løg under omrøring i 1 spsk. olie pr. person, indtil de bliver gyldne.

Hæld linserne i, og lad dem stege med i 1 min. under omrøring.

Hæld tomatpassataen og 1/2 dl. vand pr. person i kasserollen, og lad retten simre i ca. 15 min. Hæld mere vand i, hvis det begynder at sætte sig fast i bunden.

Smag til med salt og peber.

friske pølser fra Bodebjerg med saltsyltet citron og rosmarin
20 min.
Pølser

Kom pølserne på en pande, og lad dem stege i et par dråber olie over middel varme på begge sider i ca. 10 min. i alt.

35 min.
Anretning

Servér pølserne med blomkål og linser.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?