0
Sticky rice med krydret sesambagt laks
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Low Carb
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

ASC laks med skinddijon sennepSød chilisaucesesamfrø
1 min.
Fisk

Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Smør sennep og chilisauce på kødsiden af laksestykkerne, drys dem med sesamfrø, salt og peber, og steg dem med skindsiden nedad i ovnen i 15 minutter.

blomkålflødeost naturelMini mælkrevet Gou dansalt
5 min.
Blomkål

Kør blomkål til små stykker, der ligner ris, i din foodprocessor, eller riv det på den grove side af et rivejern. Kom herefter blomkål, flødeost, minimælk, revet ost og salt i en gryde, og varm det hele op under omrøring, så osten smelter.

15 min.
Snit pynt

Hak persillen groft og chilien fint.

bredbladet persillerød chili
20 min.
Anretning

Server din creamy blomkålsris og laksen varm. Drys med persille og rød chili. Server evt. ekstra grøntsager, hvis du er mere sulten.

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.

 

Næringsindhold pr. person:

Energi:
546 kcal
Fedt:
34,85 g
heraf mættede fedtsyrer:
11,65 g
Kulhydrat:
12,05 g
heraf sukkerarter:
6,55 g
Kostfibre:
5,5 g
Protein:
43,7 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?