0
Sursød kulmule med chili, rødløg og rød peberfrugt

Sursød kulmule med chili, rødløg og rød peberfrugt

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kulmulefilet uden skind
1 min.
Krydr fisken

Skær fisken i ca 1/2 cm. tykke skiver. Krydr skiverne med salt, og gem dem til senere.

grønne linser
5 min.
Kog linserne

Kom linserne i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Lad linserne koge stille og roligt under låg i ca. 15 min., til de er møre.

appelsinrødløgrød chilirød peberfrugt
10 min.
Hak grøntsagerne

Hak rødløg, chili (pas på med mængden - den er stærk) og peberfrugt i tynde strimler.

Skær kødet på appelsinen i tynde skiver.

citronSød chilisauce
20 min.
Steg grøntsagerne

Varm en pande eller gryde op ved høj varme.

Når panden er rygende varm, steges rødløg, chili og peberfrugt i 1 spsk. olie pr. person i ca. 1 min., indtil det hele får godt med farve. Tilsæt fisk, appelsin, og sweet chili sauce. Rør forsigtigt rundt i et par min., indtil fisken begynder at flage.

Sluk for varmen, og smag til med salt, peber og citronsaft.

25 min.
Anretning

Fordel linserne i skåle, og anret fiskeretten henover.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?