Rens svampene og del dem i mundrette stykker. Snit forårsløgene i tynde ringe og skær hvidløgsfeddet i tynde strimler. Sauter løg og hvidløg i lidt olie og kom halvdelen af svampene, tomatpuré, oregano, laurbær, sherry og fond ved. Lad suppen simre ca. 30 min. under låg. Sigt suppen i en fintmasket sigte og smid de kogte grøntsager væk. Varm suppen op igen, tilsæt den anden halvdel af svampene samt rensede spinatblade og rør indtil svampene er møre og spinatbladene er faldet sammen. Smag suppen til og server den rygende varm med friskrevet parmesan og godt brød til.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kommentarer og forslag til opskriften