Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
Start med at rense svampene og skræl pastinakkerne.
Skær alle svampene i mundrette stykker, og del dem herefter i to lige store portioner.
Varm gryden op, og steg den ene portion af svampene i 1/2 tsk. olie pr. person i 2-3 min. Tilsæt bouillonpulver, fløde, lidt salt og et skud friskkværnet peber. Tilsæt ca. 2 dl. vand pr. kuvert, og kog det hele igennem et par minutter.
Blend herefter suppen helt lind, og smag den til med salt og peber.
Skær pastinakkerne i mundrette stykker, og dræn kikærterne. Vend begge dele med 1/2 spsk. olivenolie pr. person, og bred dem ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag grøntsagerne i 15-20 min., til pastinakkerne er møre, og kikærterne er sprøde.
Steg den anden portion af svampene på en pande i en smule olie eller en klat smør. Krydr med salt og peber.
Skær æblet ud i små tern, og pluk oregano i blade.
Anret suppen rygende varm med kikærter, pastinakker, æbler, stegte svampe og oregano. Slut evt. af med 1/2 tsk. olivenolie pr. person rundt i tallerkenen.
Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.
Kundekommentarer ()