Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
Dæk en bradepande med bagepapir.
Skær kartoflerne i mundrette stykker, og overfør dem til bradepanden. Vend kartoflerne i 1 spsk. olie pr. person, og krydr dem med salt. Bag i ca. 20 min., indtil kartoflerne er blevet gyldne og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.
Hæld raspen i en pande sammen med revet hvidløg, oregano og 1 spsk. olivenolie pr. person.
Sæt panden over middel varme, og rist raspen i ca. 5 min. under omrøring, indtil den bliver gylden.
Pluk kødet i mindre stykker, og kom det i et ildfast fad med væden fra posen og chilisovsen. Skru ovnen op på 250 grader, og placér kødet øverst i ovnen.
Lad kødet bage i 5-10 min., indtil det har fået godt med farve på overfladen.
Skær kålen i mundrette stykker, krydr den med salt, og vend den godt rundt.
Skær nektarinen i små både.
Bland 1/2 tsk. sennep pr. person, 1 spsk. olivenolie, 1 spsk. eddike og lidt salt i en skål.
Vend kål og nektariner i dressingen lige før servering, og top med urteraspen.
Servér kødet med kartofler og salat.
Kundekommentarer ()