0
Sweet chili gris med salat på spidskål med nektariner og urterasp

Sweet chili gris med salat på spidskål med nektariner og urterasp

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Hvedemel, Soya, Sesam, Nødder, Jordnødder, Sennep

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
bagekartofler
1 min.
Bag kartofler

Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.

Dæk en bradepande med bagepapir.

Skær kartoflerne i mundrette stykker, og overfør dem til bradepanden. Vend kartoflerne i 1 spsk. olie pr. person, og krydr dem med salt. Bag i ca. 20 min., indtil kartoflerne er blevet gyldne og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.

rasporeganohvidløg
10 min.
Lav urterasp

Hæld raspen i en pande sammen med revet hvidløg, oregano og 1 spsk. olivenolie pr. person.

Sæt panden over middel varme, og rist raspen i ca. 5 min. under omrøring, indtil den bliver gylden.

Sous vide, mør grisenakkesweet chili sauce
15 min.
Bag kødet

Pluk kødet i mindre stykker, og kom det i et ildfast fad med væden fra posen og chilisovsen. Skru ovnen op på 250 grader, og placér kødet øverst i ovnen.

Lad kødet bage i 5-10 min., indtil det har fået godt med farve på overfladen.

spidskålnektariner
20 min.
Lav salat

Skær kålen i mundrette stykker, krydr den med salt, og vend den godt rundt.

Skær nektarinen i små både.

Bland 1/2 tsk. sennep pr. person, 1 spsk. olivenolie, 1 spsk. eddike og lidt salt i en skål.

Vend kål og nektariner i dressingen lige før servering, og top med urteraspen.

30 min.
Anretning

Servér kødet med kartofler og salat.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?