Lav en eddikelage med 2 spsk. eddike, 2 spsk. vand, 1/2 tsk. salt og 1/2 tsk. sukker pr. person. Varm det evt. lidt op, hvis sukkeret ikke opløses.
Skyl majroen grundigt, og skær den i små tern på 1/2 x 1/2 cm. Vend ternene godt rundt i eddikelagen, og lad dem marinere indtil servering. Smag roerne til, om de mangler salt, sukker eller syre (eddike).
Nødderne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, og gem dem til senere.
Sæt en gryde med letsaltet vand over at koge til nudlerne.
Kog nudlerne som angivet på pakken, dræn dem for vand, og vend dem efterfølgende i sesamolien. Hold dem lune indtil servering.
Varm en pande op ved middelhøj varme.
Pil det yderste lag af forårsløgene, halvér dem på den korte led, og skyl dem grundigt.
Læg forårsløgene på en tør pande, og "grill dem i ca. 2 min. på 2 sider, indtil de branker lidt, og bliver helt møre. Tag dem af panden, skær dem i mindre stykker, og vend dem i lidt salt og peber.
Bland skysovsen med sweet chili i en kasserolle, og varm den op til servering. Tilsæt evt. lidt vand, hvis saucen er meget tyk.
Kom sovsen i bunden af en dyb tallerken og anret nudler, syltede roer, grillede forårsløg og peanuts henover.
Kundekommentarer ()