Forvarm ovnen til 225 °C. Skræl græskarret med en kniv, halvér det, fjern kernehuset, og skær græskarret i både. Læg bådene på en bageplade dækket med bagepapir, og krydr med salt og 1 spsk. olie pr. person. Bag dem i ca. 20 min., til de har fået en gylden overflade og er bløde hele vejen igennem.
Kom yoghurten op i en skål, og krydr med salt og krydderiblandingen.
Pil bladene fra stokken på salaten, skyl dem grundigt, og afdryp dem for vand.
Skær fisken ud i tern på ca. 2 x 2 cm.
Varm en pande op ved middelhøj varme.
Vend fisken i sweet chili-sovs og efterfølgende i 1 spsk. hvedemel pr. person.
Når panden er varm, steges fisken i ca. 1 min. på to sider, indtil den begynder at flage. Tag den af varmen, krydr med salt og servér straks.
Servér græskarret med fisk, salat og yoghurtdressing.
Za'atar indeholder: sesamfrø, timian, sumak og havsalt
Bruges i en lang række madretter fra Mellemøsten og den arabiske halvø. Za'atar spises oftest med friskbagt brød, der dyppes i olivenolie før krydderiblandingen drysses over eller i Manakish Za'atar.
Kundekommentarer ()