0
Sweet chili stegt torsk med grillet hokkaido og za’atar yoghurt

Sweet chili stegt torsk med grillet hokkaido og za’atar yoghurt

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
hokkaido græskarolivenolie, ekstra jomfrusalt
1 min.
Græskarret

Forvarm ovnen til 225 °C. Skræl græskarret med en kniv, halvér det, fjern kernehuset, og skær græskarret i både. Læg bådene på en bageplade dækket med bagepapir, og krydr med salt og 1 spsk. olie pr. person. Bag dem i ca. 20 min., til de har fået en gylden overflade og er bløde hele vejen igennem.

yoghurt 3,5 %za'atarhjertesalat
10 min.
Yoghurten og salaten

Kom yoghurten op i en skål, og krydr med salt og krydderiblandingen.

Pil bladene fra stokken på salaten, skyl dem grundigt, og afdryp dem for vand.

20 min.
Fisken

Skær fisken ud i tern på ca. 2 x 2 cm.

Varm en pande op ved middelhøj varme.

Vend fisken i sweet chili-sovs og efterfølgende i 1 spsk. hvedemel pr. person.

Når panden er varm, steges fisken i ca. 1 min. på to sider, indtil den begynder at flage. Tag den af varmen, krydr med salt og servér straks. 

30 min.
Anretning

Servér græskarret med fisk, salat og yoghurtdressing.

Bonusinfo

Syltedronningens chilisauce er en sur-sød chilisauce (sweet chili)som er balanceret i chili smagen. Lavet på 100% økologiske råvarer. Saucen indeholder kun 5 ingredienser. Velegnet som dipping sauce, dressing og til et hav af retter som trænger til et pep. Kig efter den i Food Market! 

Bonusinfo

Za'atar indeholder: sesamfrø, timian, sumak og havsalt

Bruges i en lang række madretter fra Mellemøsten og den arabiske halvø. Za'atar spises oftest med friskbagt brød, der dyppes i olivenolie før krydderiblandingen drysses over eller i Manakish Za'atar.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?