0
Sweet chili stegt torsk med grillet hokkaido og za’atar yoghurt

Sweet chili stegt torsk med grillet hokkaido og za’atar yoghurt

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Torsk, Sesam, Mælk, Hvedemel

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
hokkaido græskarolivenolie, ekstra jomfrusalt
1 min.
Græskarret

Forvarm ovnen til 225 °C. Skræl græskarret med en kniv, halvér det, fjern kernehuset, og skær græskarret i både. Læg bådene på en bageplade dækket med bagepapir, og krydr med salt og 1 spsk. olie pr. person. Bag dem i ca. 20 min., til de har fået en gylden overflade og er bløde hele vejen igennem.

yoghurt 3,5 %za'atarhjertesalat
10 min.
Yoghurten og salaten

Kom yoghurten op i en skål, og krydr med salt og krydderiblandingen.

Pil bladene fra stokken på salaten, skyl dem grundigt, og afdryp dem for vand.

20 min.
Fisken

Skær fisken ud i tern på ca. 2 x 2 cm.

Varm en pande op ved middelhøj varme.

Vend fisken i sweet chili-sovs og efterfølgende i 1 spsk. hvedemel pr. person.

Når panden er varm, steges fisken i ca. 1 min. på to sider, indtil den begynder at flage. Tag den af varmen, krydr med salt og servér straks. 

30 min.
Anretning

Servér græskarret med fisk, salat og yoghurtdressing.

Bonusinfo

Za'atar indeholder: sesamfrø, timian, sumak og havsalt

Bruges i en lang række madretter fra Mellemøsten og den arabiske halvø. Za'atar spises oftest med friskbagt brød, der dyppes i olivenolie før krydderiblandingen drysses over eller i Manakish Za'atar.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?