Lad os starte med
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Riv halvdelen af squash groft, og skær den anden halvdel i tern.
Skær løget ud i fine tern.
Sæt en gryde over på middelhøj varme. Tilsæt lidt olie, og steg bacon i ca. 3 min., så den tager farve.
Tilsæt herefter det hakkede løg og 2/3 del af krydderiet, og steg i yderligere 2 min.
Tilsæt revet squash, og sauter i 1 min., inden du tilsætter bønner med væde til gryden. Juster med lidt vand.
Skru ned, og lad det hele småsimre.
Bland creme fraiche med resten af krydderiet, og smag til med salt, peber og lidt revet citronskal og -saft.
Bland en dressing af 1/2 spsk. citronsaft pr. person og 1/2 spsk. olivenolie pr. person og smag til med salt og peber.
Vend spinat og squashtern op i.
Varm tortillas én efter én på en brandvarm pande uden fedtstof, til de begynder at blive gyldne med mørke pletter. Hold tortillas lune i et fugtigt viskestykke, efterhånden som de er klar.
Smag gryderetten til med salt, peber, lidt syre fra citron og evt. et stykke mørk chokolade for dybde.
Server straks med dressing, salat og de lune tortillas.
Disse majs tortillas af høj kvalitet er fremstillet af mexicansk majs, vand og salt og er økologiske, glutenfri og fyldt med smag.
Fajita indeholder:
25% Sød paprika, 15% paprikaflager, 5% oregano, 15% spidskommen, 10% chili, 10% urteboullion*, 10% hvidløg, 5% cayenne og 5% havsalt.
*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.
Kundekommentarer ()