0
Taco med krydret bønnesovs og sprød salat
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

løgsquash
1 min.
Grønt:

Riv halvdelen af squash groft, og skær den anden halvdel i tern. 

Skær løget ud i fine tern.

chili beansfajita krydderiløgbacon i ternsquash
4 min.
Steg bacon og lav sovs:

Sæt en gryde over på middelhøj varme. Tilsæt lidt olie, og steg bacon i ca. 3 min., så den tager farve.

Tilsæt herefter det hakkede løg og 2/3 del af krydderiet, og steg i yderligere 2 min. 

Tilsæt revet squash, og sauter i 1 min., inden du tilsætter bønner med væde til gryden. Juster med lidt vand.

Skru ned, og lad det hele småsimre. 

creme fraiche 18%citronsort pebersaltfajita krydderi
12 min.
Dressing:

Bland creme fraiche med resten af krydderiet, og smag til med salt, peber og lidt revet citronskal og -saft.

babyspinatsquashcitron
14 min.
Salat:

Bland en dressing af 1/2 spsk. citronsaft pr. person og 1/2 spsk. olivenolie pr. person og smag til med salt og peber. 

Vend spinat og squashtern op i.

corn tortillas
16 min.
Lun tortillas:

Varm tortillas én efter én på en brandvarm pande uden fedtstof, til de begynder at blive gyldne med mørke pletter. Hold tortillas lune i et fugtigt viskestykke, efterhånden som de er klar.

20 min.
Anretning:

Smag gryderetten til med salt, peber, lidt syre fra citron og evt. et stykke mørk chokolade for dybde.

Server straks med dressing, salat og de lune tortillas. 

Bonusinfo

Disse majs tortillas af høj kvalitet er fremstillet af mexicansk majs, vand og salt og er økologiske, glutenfri og fyldt med smag.

Bonusinfo

Fajita indeholder:

25% Sød paprika, 15% paprikaflager, 5% oregano, 15% spidskommen, 10% chili, 10% urteboullion*, 10% hvidløg, 5% cayenne og 5% havsalt. 

*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?