Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær fisken i ca. 3 stykker pr. person, krydr den med salt på alle sider, og læg den til side.
Hak kålen i tynde strimler, og krydr den med salt.
Kom avokado, tomater, rødløg, hvidløg, chili, citronsaft og koriander i en skål, og blend det med en stavblender. Tilsæt evt. lidt vand, hvis den er for tyk.
Smag til med salt og peber.
Varm en pande op på høj varme, og vend fisken i 1 spsk. hvedemel pr. person. Når panden er rygende varm, steges fisken i 1 spsk. olie pr. person i ca. 30 sekunder på hver side og overføres efterfølgende til en tallerken.
Varm tortillas på en tør pande eller i ovnen. Pak dem efterfølgende i et tørt stykke, så de forbliver lune og bløde.
Servér tacoerne med guacachile, fisk og kål.
Disse majs tortillas af høj kvalitet er fremstillet af mexicansk majs, vand og salt og er økologiske, glutenfri og fyldt med smag.
Kundekommentarer ()