0
Team DK Spaghetti med sauté af kylling, courgette, peberfrugt og basilikum

Team DK Spaghetti med sauté af kylling, courgette, peberfrugt og basilikum

Opskriften er udviklet af:
SportsKassen by Team Danmark
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Pastaretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med:

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

kyllingebryst uden skindgrøn courgetterød peberfrugthvidløgrødløgPiskefløde
1 min.
Kyllingesauté

 Skær kyllingebrystet ud i tern på ca. 1 x 1 cm.

Skær også courgette og peberfrugt i tern på ca. 1 x 1 cm.

Pil og hak hvidløg og rødløg fint.

Sautér kyllingekødet i 1 spsk olivenolie pr. pers., til det er brunet af.

Tilsæt hakket hvidløg, og rist det med et par minutter.

Tilsæt courgette, rød peberfrugt og rødløg, og rist igen i 1-2 min.

Kom fløde på, og kog ind til cremet konsistens. Smag til med salt og peber.

spaghetti
15 min.
Pasta

Kog pastaen efter anvisning på pakken.

Hæld vandet fra, og lad pastaen dryppe godt af i en sigte.

basilikumparmigiano reggiano (Parmesan)
30 min.
Anretning

Vend kyllingesauté og pasta sammen, og tilføj hakket basilikum (brug 2/3 her).

Smag til med salt og sort peber, og anret som vist på billedet med revet parmesan, og pyntet med hele blade af basilikum på toppen.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
3716 kjl/888 kcal
Fedt:
20,1 E%
Kulhydrat:
53,3 E%
Kostfibre:
2,8 E%
Protein:
26,6 E%