Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skrub kartoflerne grundigt, skær dem i både, og vend dem med lidt olivenolie, salt og krydderiblandingen.
Bag kartoflerne i ca. 25 min., til de er møre, og har taget godt med farve.
Knus cashewnødderne i en morter og drys dem over kartoflerne og bag dem med de sidste 5 minutter.
Skyl blomkålet, skær det ud i buketter, og skær dem derefter i tynde skiver med en kniv eller et mandolinjern.
Vend blomkål og masser af fintrevet limeskal og -saft sammen i en skål.
Varm en pande op ved højeste blus, og tilsæt 2 tsk olie pr. person. Del fisken i kuvertstykker, steg dem ca. 2-3 min. på den ene side til de er gyldne, og derefter 30 sekunder på den anden side. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Anret kartofler, fisk og syrlig blomkål på en tallerken sammen med en generøs klat creme frisk.
Stegt kartoffel krydderi indeholder:
30% paprika, 15% hvidløgspulver, 10% løgpulver, 10% rosmarin, 10% persille, 10% timian, 10% sort peber, 5% chipotle chili
Kommentarer og forslag til opskriften