0
ELITE Team DK Stegt torsk med syrlig blomkål og sprøde krydderbagte kartofler

ELITE Team DK Stegt torsk med syrlig blomkål og sprøde krydderbagte kartofler

Opskriften er udviklet af:
SportsKassen by Team Danmark
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med:

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

1 min.
Kartofler & cashew

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Skrub kartoflerne grundigt, skær dem i både, og vend dem med lidt olivenolie, salt og krydderiblandingen.

Bag kartoflerne i ca. 25 min., til de er møre, og har taget godt med farve.

Knus cashewnødderne i en morter, drys dem over kartoflerne, og bag dem med de sidste 5 min.

blomkållime
5 min.
Blomkål

Skyl blomkålet, skær det ud i buketter, og skær dem derefter i tynde skiver med en kniv eller et mandolinjern.

Vend blomkål og masser af fintrevet limeskal og -saft sammen i en skål.

torskefilet uden skind
15 min.
Fisk

Varm en pande op ved højeste blus, og tilsæt 2 tsk olie pr. person.

Del fisken i kuvertstykker, steg dem ca. 2-3 min. på den ene side, til de er gyldne, og derefter ca. 30 sek. på den anden side. Krydr med salt og friskkværnet peber.

30 min.
Anretning

Anret kartofler, fisk og syrlig blomkål på en tallerken sammen med en generøs klat creme frisk.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Stegt kartoffel krydderi indeholder:

30% paprika, 15% hvidløgspulver, 10% løgpulver, 10% rosmarin, 10% persille, 10% timian, 10% sort peber, 5% chipotle chili

Næringsindhold pr. person:

Energi:
4319 kjl/1032 kcal
Fedt:
29,9 E%
Kulhydrat:
49,6 E%
Kostfibre:
2,6 E%
Protein:
19,3 E%