Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skrub kartoflerne grundigt, skær dem i både, og vend dem med lidt olivenolie, salt og krydderiblandingen.
Bag kartoflerne i ca. 25 min., til de er møre, og har taget godt med farve.
Skyl blomkålet, skær det ud i buketter, og skær dem derefter i tynde skiver med en kniv eller et mandolinjern.
Vend blomkål og masser af fintrevet limeskal og -saft sammen i en skål.
Varm en pande op vej højeste blus, og tilsæt 2 tsk olie pr. person. Del fisken i kuvertstykker, steg dem ca. 3-4 min. på skindsiden, og derefter 30 sekunder på den anden side. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Anret ris, fisk, creme frisk og syrlig blomkål på en tallerken.
Velbekomme!
Stegt kartoffel krydderi indeholder:
30% paprika, 15% hvidløgspulver, 10% løgpulver, 10% rosmarin, 10% persille, 10% timian, 10% sort peber, 5% chipotle chili
Kommentarer og forslag til opskriften