Skræl ingefæren, og riv den på den fine side af et rivejern.
Skær kyllingen i tern på 2x2 cm, og vend dem med ingefær og salt.
Riv svampene i mindre stykker.
Skyl chili og citrongræs. Hak chilien fint (sorter kernerne fra, hvis retten ikke skal blive for stærk).
Kom kokosmælken i en gryde sammen med chili (gem lidt til anretning), citrongræs og krydderiblanding. Hæld ligeledes 2 dl. vand pr. person i gryden. Lad det simre i 5 min.
Tilsæt svampe og kylling, og lad det simre ydereligere 5 min. Smag suppen til med fiskesauce, limesaft og sukker.
Kog nudlerne som angivet på pakken.
Fordel nudlerne i skåle, hæld suppen henover, og top med chili.
Vietnamesisk Pho krydderiblanding indeholder:
50% urtebouillon, 10% fennikelfrø, 10% korianderfrø, 10% sort peber, 5% stjerneanis, 5% kanel, 5% sort kardemomme, 5% nelliker.
Kundekommentarer ()