0
Tom kha med ingefærmarineret kyllingebryst og svampe

Tom kha med ingefærmarineret kyllingebryst og svampe

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
ingefærkyllingebryst uden skind
1 min.
Kyllingen

Skræl ingefæren, og riv den på den fine side af et rivejern.

Skær kyllingen i tern på 2x2 cm, og vend dem med ingefær og salt.

citrongræsøstershatterød chililimenam pla (fiskesauce)kokosmælkvietnamesisk Pho krydderi
5 min.
Suppen

Riv svampene i mindre stykker.

Skyl chili og citrongræs. Hak chilien fint (sorter kernerne fra, hvis retten ikke skal blive for stærk).

Kom kokosmælken i en gryde sammen med chili (gem lidt til anretning), citrongræs og krydderiblanding. Hæld ligeledes 2 dl. vand pr. person i gryden. Lad det simre i 5 min.

Tilsæt svampe og kylling, og lad det simre ydereligere 5 min. Smag suppen til med fiskesauce, limesaft og sukker. 

 

nudler
20 min.
Nudlerne

Kog nudlerne som angivet på pakken. 

25 min.
Anretning

Fordel nudlerne i skåle, hæld suppen henover, og top med chili.

Bonusinfo

Vietnamesisk Pho krydderiblanding indeholder:

50% urtebouillon, 10% fennikelfrø, 10% korianderfrø, 10% sort peber, 5% stjerneanis, 5% kanel, 5% sort kardemomme, 5% nelliker. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?