Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Skræl rodfrugter, og skær dem i stave. Fordel dem på en bageplade med bagepapir. Drys dem godt med salt og peber, og bag dem i 20-25 min.
Skær fisken i 3 mindre stykker pr. person. Krydr stykkerne med salt og peber, og vend dem i kikærtemel. Steg dem på en pande i en smule olivenolie og lidt smør. Krydr igen med salt og peber.
Bland creme fraiche, piccalilly-puré og mayonnaise sammen. Smag til med salt og peber.
Lun grøntsagsbrødene i 4-5 min. på en rist i ovnen.
Fordel blade af den skyllede hjertesalat og fisk på grøntsagsbrødene, og top med dressing.
Serveres sammen med rodfrugtfritter.
Michelle Kristensen fortæller om hendes grøntsagsbrød:
Man tror jo nærmest det er løgn, hvis man hører hvor få havregryn der er i dette grøntsagsbrød. Hvor resten er ærter, æg og loppefrøskaller.
Jeg udviklede brødene i 2011 og siden har de været en trofast ven i mit køkken. Jeg bruger dem til alt fra sandwich, mini pizzabunde, erstatning til rugbrød, erstatning for burgerboller og mini madroulader.
Kommentarer og forslag til opskriften