0

Torsk med grov spaghetti

Opskriften er udviklet af:
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Opskriftstype:
Uden tilsat sukker
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

squashspaghetti, 50% fuldkorn
1 min.
Squash og spaghetti

Striml squashen i lange tynde strimler, så de ligner spaghetti.

Bring en gryde vand i kog, og start med at koge spaghettien. Hæld så spaghettien op i en si, og vend squashstrimlerne heri, så de også bliver varme.

løghvidløgrød chiligrøntsags bouillon
5 min.
Steg grøntsager

Lav 1 dl bouillon pr. person med kogende vand og bouillonpulver.

Hak løg, hvidløg og chilipeber fint. Opvarm fedtstoffet i en gryde, og steg løg, hvidløg og chilipeber et par minutter. Hæld bouillonen ved, og kog op.

persilletorskefilet uden skindgræsk yoghurt, 10%citron
15 min.
Fisk

Hak persillen.

Fisken deles i mundrette bidder, og kommes i gryden.

Læg låg på, og tilbered fisken, til den kun lige er mør.

Vend herefter hurtigt yoghurt og hakket persille i, og smag til med salt, peber og citronsaft.

25 min.
Saml retten

Vend fisk og grøntsager sammen med spaghetti og squash, og server straks.

Bonusinfo

Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i den Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.

Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.

Spaghetti:

Klassikeren og pastavariant nr. 1 som den mest elskede og brugte af alle pastavarianter.

 (* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Pasta di Mauro)

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?