Skær halvdelen af rødløg i fine tern, og resten i fine ringe.
Kom løgringene i en lille skål med lidt salt og 1/2 tsk. sukker pr. kuvert, og knug det godt.
Riv og pres halvdelen af lime i skålen til løgskiverne, og rør rundt.
Sæt en stor gryde over på middelhøj varme, og tilsæt en sjat olivenolie.
Steg kyllingestrimlerne af med lidt salt, indtil de skifter farve. Tilsæt derefter krydderiblanding og det hakkede løg, og steg i 1 minut.
Tilsæt tomatsovs og skru ned på middelvarme. Lad retten småsimre indtil servering, hvor du kan smage til med salt, peber og sukker.
Skær grønkålen i fine strimler.
Skræl glaskålen med en kniv, og skær den i fine tern.
Server de lune tortillas med kylling og tomatsovs, sprødt grønt og syltede rødløg.
Kom til sidst yoghurt og lidt frisk limesaft over.
Lun tortillas en af gangen på en varm pande.
Hold tortillaerne lune i et fugtigt viskestykke, efterhånden som de er klar.
Kundekommentarer ()