0
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Sommer
Opskriftstype:
Hurtige kødretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

bacon i skiver
1 min.
Bacon

Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.

Steg bacon næsten helt sprødt på en varm pande, og læg bacon til side.

kyllingebrystmadras karry
5 min.
Kylling

Skær kyllingebrystfileterne i strimler. Kom 1/4 tsk. olie pr. person på bacon-panden. Varm panden op igen, kom kyllingestrimler, 2/3 af karryen, salt og peber efter smag på panden, og steg strimlerne i 4-5 min.

Tortillawraps - fuldkorntomatpurérød peberfrugt
15 min.
"Pizza-bund"

Smør tortillaerne med tomatpuré. Skær peberfrugt i strimler, og fordel kylling, stegt bacon og peberfrugt på bunden. Drys med salt og peber efter smag.

Bag pizzaen i 10-12 min.

gulerødderdijon sennepcreme fraiche 38%madras karryflydende honning
25 min.
Gulerødder og dressing

Skræl gulerødderne, og skær dem i stave.

Rør creme fraiche med dijonsennep, 1/4 tsk. flydende honning pr. person, det sidste karry og salt og peber efter smag sammen til en dressing. 

rucola
35 min.
Anretning

Fordel rucola og dressing over den færdigbagte pizza.

Spis 1/2 tortillapizza pr. person sammen med gulerodsstave.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær