Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.
Steg bacon næsten helt sprødt på en varm pande, og læg bacon til side.
Skær kyllingebrystfileterne i strimler. Kom 1/4 tsk. olie pr. person på bacon-panden. Varm panden op igen, kom kyllingestrimler, 2/3 af karryen, salt og peber efter smag på panden, og steg strimlerne i 4-5 min.
Smør tortillaerne med tomatpuré. Skær peberfrugt i strimler, og fordel kylling, stegt bacon og peberfrugt på bunden. Drys med salt og peber efter smag.
Bag pizzaen i 10-12 min.
Skræl gulerødderne, og skær dem i stave.
Rør creme fraiche med dijonsennep, 1/4 tsk. flydende honning pr. person, det sidste karry og salt og peber efter smag sammen til en dressing.
Fordel rucola og dressing over den færdigbagte pizza.
Spis 1/2 tortillapizza pr. person sammen med gulerodsstave.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kommentarer og forslag til opskriften