Tænd ovnen på 250 grader 20 minutter inden du går igang.
Skær peberfrugt i halve, og fjern kernehuset. Kom peberfrugt på bagepapir med skindsiden opad.
Skær halvdelen af tomaterne i halve, og placer også dem på bagepapiret.
Knus hvidløget let med skræl, og placer det på bagepapiret.
Kom lidt olie over, og bag det hele i 10-12 minutter.
Tænd en pande på middelhøj varme, og tilsæt lidt olivenolie. Steg kødet, til det har skiftet farve, og tilsæt herefter halvdelen af krydderiet.
Steg videre i 1 minut, og tilsæt vand, så det dækker kødet. Skru ned til middelvarme, og lad retten småsimre indtil servering.
Skær salat ud i mundrette bidder. Skær lime ud i både.
Skær resten af tomaterne ud i kvarte, og anret det hele på et fad.
Tag peberfrugt, tomat og hvidløg ud af ovnen. Tag skindet af peberfrugten - pas på, det er varmt.
Smut hvidløget ud af skrællen.
Kom peberfrugt, tomat og hvidløget i en blender. Kom det sidste af krydderiet i. Blend, og smag til med lime, salt og peber.
Varm en pande op ved højeste varme. Steg tortillaerne uden brug af fedtstof ca. 1/2 min. på hver side, til de bliver bløde.
Hold dem lune i et viskestykke indtil servering.
Server de lune tortillas med det stegte kød, peberfrugtsalsa og sprødt grønt.
Velbekomme.
Kommentarer og forslag til opskriften